Select Page

Els Llums de Sant Pau es cancel·la

L’esdeveniment Els Llums de Sant Pau es cancel·la a causa de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19. Tot i ser un acte plenament segur, les mesures adoptades per les administracions per contenir aquest virus fan que sigui incompatible amb l’esdeveniment.

El concepte bàsic de Els Llums de Sant Pau complia plenament amb els requisits actuals quant a distància i higiene. A més, la localització de l’esdeveniment era en un lloc espaiós, a l’aire lliure i amb una limitació de l’aforament al 50%. Aquestes mesures ens permetia realitzar l’esdeveniment amb total seguretat i estàvem segurs que Els Llums de Sant Pau es podria dur a terme aquest any. No obstant això, a causa de la noves mesures decretades per les administracions que limiten el moviment de persones entre municipis durant els caps de setmana i el confinament nocturn, no es podrà realitzar aquest esdeveniment nadalenc.

Per responsabilitat i solidaritat amb totes les persones que estan treballant per aturar aquest virus, des de l’organització s’ha decidit finalment cancel·lar aquest esdeveniment.

Informació sobre les entrades

L’import de les entrades es retornarà automàticament a la targeta amb la qual es va realitzar la compra, en un termini de 15 dies. Si passat aquest termini no reps el reemborsament, si us plau contacta’ns a través de entradas@proactiv.es.

Moltes gràcies!

Des de l’organització de Els Llums de Sant Pau 2020 s’agraeix el suport que han rebut per part de la ciutadania, institucions, mitjans de comunicació, empleats, socis, dissenyadors, compositors, tècnics i directors per tirar endavant aquest projecte i esperen que l’any que ve sigui una realitat.