Informació

Aparcament / Transport públic

Recomanem que vinguis en transport públic, ja que a l’àrea de Recinte Modernista de Sant Pau hi ha un nombre limitat d’aparcaments.

Tingues en compte que l’entrada a Els Llums de Sant Pau no inclou el transport públic.

Bicicletes

Per desgràcia, les bicicletes no poden entrar en el recinte de Recinte Modernista de Sant Pau per raons de seguretat. Si us plau, tingues en compte que no hi ha aparcament per a bicicletes dins del recinte. Naturalment, pots aparcar la bicicleta a fora.

Cavallets

Els Llums de Sant Pau és també un destí perfecte per a famílies amb nens gràcies a la seva atractiva oferta complementària. Uns nostàlgics cavallets infantils faràn gaudir als convidats més petits, mentre que els seus pares gaudeixen d’un café o una xocolata calenta.

Canals de venda

Entrades disponibles a la nostra tenda online, altres canals de venda habituals i myticket.eu.

Cotxets

Tots els camins estan dissenyats de tal manera que s’hi pugui circular amb cotxet.

Descomptes per a escolars, estudiants i gent gran

Els escolars, els estudiants i la gent gran gaudeixen d’un descompte en el preu de l’entrada, el qual s’aplica després de mostrar el justificant corresponent.

Entrades diàries i anuals per a Recinte Modernista de Sant Pau

Els Llums de Sant Pau és un esdeveniment especial que té lloc a Recinte Modernista de Sant Pau, motiu pel qual, lamentablement, les entrades diàries i anuals per a Recinte Modernista de Sant Pau no són vàlides.

Si us plau, tingues en compte que, amb motiu de l’esdeveniment, Recinte Modernista de Sant Pau tancarà a les 17.00 hores des del 23 de novembre de 2020 fins al 10 de gener de 2021. Després d’aquesta hora, l’accés amb entrades diàries i anuals no serà possible.

Fotografies

Et convidem de tot cor a fotografiar les nostres instal·lacions. També pots portar un trípode. Estaríem encantats que captessis l’especial ambient de Els Llums de Sant Pau i que compartissis les teves impressions amb nosaltres a través d’Instagram i/o Facebook amb #elsllumsdesantpau.

Gossos

Si us plau, tingues en compte que no està permès portar gossos (ni tan sols amb corretja) i altres animals dins del recinte de Els Llums de Sant Pau. S’exclouen, per descomptat, els gossos d’assistència registrats oficialment (gossos guia, etc.).

Hora d’accés

Per poder oferir-te l’experiència més agradable possible, hem limitat l’accés dels visitants a 30 minuts. Si us plau, presenta’t a l’hora d’accés que apareix a la teva entrada i accedeix dins de la mitja hora indicada. Exemple: Si has comprat una entrada per a les 18.00 hores, pots presentar-te a l’entrada entre les 18.00 i les 18.30 hores.

La guixeta tanca a les 21.30 hores. La darrera entrada a Els Llums de Sant Pau i al recorregut circular és a les 21.30 hores. Si us plau, tingues en compte que, a partir de les 22.45 hores, el servei de seguretat informarà els visitants que encara es trobin al recorregut circular del tancament imminent de Els Llums de Sant Pau a les 23.00 hores.

Horari d’obertura

Els Llums de Sant Pau estarà obert del 23 de novembre de 2020 al 10 de gener de 2021 entre les 18.00 i les 23.00 hores. Els Llums de Sant Pau estarà tancat els dies 24 i 31 de desembre de 2020 i el 5 de gener de 2021.

Informació sobre les entrades/devolució d’entrades

Els nens i les nenes de fins a 2 anys poden accedir gratuïtament a Els Llums de Sant Pau. No obstant això, se’ls proporcionarà una entrada gratuïta per poder controlar el nombre exacte de visitants. A la nostra botiga online pots comprar entrades Print@home. Això et permet comprar entrades online fins poc abans de l’esdeveniment i portar-les amb tu en format PDF en el teu telèfon mòbil o impreses. Les entrades també es poden comprar a la taquilla.

11/2009, del 6 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives: els organitzadors tenen dret a retornar als usuaris o espectadors l’import que hagin abonat en el cas que l’espectacle o l’activitat se suspengui o es modifiqui de manera essencial, i atendre les reclamacions per aquest motiu que siguin procedents, d’acord amb la legislació aplicable, tret dels casos en què s’hagi anunciat a cadascun dels usuaris o espectadors, d’una manera expressa i clara, que els organitzadors o titulars es reserven el dret de modificar la programació, o dels casos en què la suspensió o la modificació es produeixin un cop començat l’espectacle o l’activitat i siguin degudes a causes fortuïtes o de força major.

Menjar i begudes

Al pati interior hi ha una selecció d’especialitats nadalenques, amb menjar exquisit y begudes. L’oferta gastronòmica inclou tant plats dolços com salats. Més informació aviat.

Meteorologia i vestimenta

Els Llums de Sant Pau té lloc en qualsevol condició meteorològica, fins i tot quan plou. Si us plau, tingues-ho en compte abans de comprar l’entrada. No podràs tornar l’entrada per males condicions climàtiques mentre no representin un perill greu per als visitants. Els Llums de Sant Pau és un esdeveniment a l’aire lliure. Si us plau, no oblidis portar roba impermeable i, si és necessari, un paraigua i sabates robustes.

Objectes perduts

Si has perdut alguna cosa durant la teva visita a Els Llums de Sant Pau, envia’ns un correu electrònic amb una descripció de l’objecte.

Recorregut circular

El recorregut circular (no guiat) és una ruta predeterminada d’uns 1,5 quilòmetres de longitud. Depenent de la durada de l’estada i dels descansos, es triga entre 45 minuts i 1 hora. Per descomptat, et convidem a fer un descans pel camí perquè puguis admirar les llums fascinants, fotografiar aquesta inoblidable vetllada o provar les delícies nadalenques al pati, decorat de festa. Per descomptat, hi ha lavabos disponibles en el recinte.

Seguretat pública i mesures de protecció contra la Covid-19

Amb un major nombre d’agents del servei de l’ordre i personal de seguretat, així com una organització professional de l’accés, garantim el compliment dels creixents requisits de seguretat dels últims anys, així com les normes d’higiene i distància (més informació) d’acord amb les directrius actuals. Si us plau, no portis bosses grans per poder agilitzar el procés d’entrada.

Visitants amb discapacitat

Les persones que tinguin targeta acreditativa de discapacitat i el seu acompanyant rebran una entrada amb un descompte del 30 %. La targeta acreditativa de la discapacitat ha de ser presentada com a prova a la zona d’accés.

El recorregut circular de Els Llums de Sant Pau està lliure d’obstacles i, per tant, és accessible amb cadires de rodes. El recinte inclou un lavabo per a persones amb discapacitat.

Data protection
We, the Christmas Garden Deutschland GmbH (Registered business address: Germany), would like to process personal information with external services. This is not necessary for the use of the website, but allows us to interact even more closely with them. If desired, please make a choice:
We, the Christmas Garden Deutschland GmbH (Registered business address: Germany), would like to process personal information with external services. This is not necessary for the use of the website, but allows us to interact even more closely with them. If desired, please make a choice: