Organització segura i responsable…

¡amb el nostre pla d’higiene!

L’execució segura i responsablement organitzada dels esdeveniments és la nostra principal prioritat juntament amb la salut dels visitants i del personal.

El fet que les localitzacions de Christmas Garden hagin estat obertes al públic des de l’estiu és en aquest sentit molt important. A més a més, Christmas Garden ofereix als visitants un horari d’obertura més prolongat dels establiments, així com un programa especial. La bona experiència viscuda en els últims mesos (també amb les mesures aplicades en cadascun dels llocs) constitueix una base provada per al nostre pla de seguretat ampliat.

Igualment útil és el fet que el concepte de Christmas Garden per si mateix ja tingui en compte els nous requisits organitzatius bàsics. Christmas Garden és un format d’esdeveniment molt viable en els temps que corren, ja que és un esdeveniment a l’aire lliure que té lloc en espais molt extensos i amb franges horàries d’entrada escalonades, la qual cosa ajuda a evitar activament les aglomeracions de visitants.

El nostre ampli pla de seguretat i d’higiene s’aplica de manera uniforme en totes les localitzacions i està acompanyat per personal capacitat.

Fins i tot supera els requisits dels reglaments establerts pels estats federats corresponents. Així mateix, ens assegurem que el “màgic viatge que arriba al capvespre”, amb totes les seves inspiracions i sorpreses, no es vegi afectat pel compliment de les normes de conducta.

Les explicacions que vénen a continuació parlen sobre el pla d’higiene en més detall.

Aquest any, l’assistència als esdeveniments requereix un respecte mutu. Et demanem la teva comprensió per endavant pel que fa a les mesures addicionals requerides.

Juntament amb el nostre equip de prop de 700 treballadors/es, enguany estem especialment ansiosos per la nova edició de Christmas Garden i la teva visita. La cancel·lació generalitzada dels esdeveniments d’aquest any ha tingut un gran impacte en les operacions dels nostres socis d’esdeveniments i totes les empreses de serveis i tecnologia involucrades.

Els punts clau del nostre pla de seguretat

Comunicació

Comuniquem els reglaments de manera integral i comprensible, des del moment en què compres la teva entrada fins al moment en què surts de Christmas Garden. Et garantim una informació completa i senzilla, ja sigui a la nostra pàgina web, en tots els àmbits de diàleg amb el client o mitjançant el nostre pla de senyalització en el recinte.

Rastreig de contactes

Assegurem la traçabilitat. Utilitzem un sistema de venda d’entrades personalitzat i informatitzat per tal de tenir els noms i dades de contacte de tots els visitants. D’aquesta manera complim els requisits de les autoritats corresponents, així com les normes de protecció de dades d’acord amb el RGPD.

Venda anticipada d’entrades

Per tal de simplificar l’organització a la zona d’accés i evitar la formació de cues, et demanem que compris les entrades per endavant i no a la taquilla. Pots comprar les entrades a un millor preu en línia des del teu PC, tablet o smartphone seguint unes passes molt senzilles. D’aquesta manera podràs assegurar sense estrès l’hora d’entrada que millor et convingui i ajudaràs a facilitar l’organització a la zona d’accés.

Arribada organitzada i entrada escalonada

Les franges horàries d’entrada, en les quals un nombre limitat de visitants pot utilitzar les seves entrades per a accedir a Christmas Garden, s’escurçaran de 60 a 30 minuts en comparació amb anys anteriors. Aquesta mesura permet reduir el nombre de visitants que arriben de manera intermitent i evitar congestions. El límit de temps de les franges d’entrada, significativament reduïdes, també permet un millor control de la gent que arriba. A més a més, s’adoptaran mesures addicionals depenent de les circumstàncies de cada lloc, com ara el proveïment de més places d’aparcament i l’ampliació del servei de transport públic.

Capacitat reduïda

Aquest any hem reduït la capacitat i, amb això, el nombre de visitants. Aquesta mesura ens permet facilitar el compliment de la norma de distància en totes les àrees de l’esdeveniment.

Obligació de mascareta

A l’entrada i al recinte de Christmas Garden, tot el personal i els visitants està obligat a portar mascareta. Això s’aplica tant als espais interiors com als exteriors.

Desinfecció

Les zones més freqüentades, com els espais gastronòmics i les instal·lacions sanitàries, es desinfecten regularment. Així mateix, per tot el recinte hi haurà suficients punts de desinfecció de mans a la teva disposició.

Gastronomia

La nostra organització segura i responsable també inclou l’oferta gastronòmica. En col·laboració amb els nostres experimentats socis de càtering, hem adaptat el pla d’higiene dels espais gastronòmics d’acord amb la situació actual. En el cas que els llocs de venda de menjar i begudes no puguin funcionar de manera responsable, lamentablement no podran participar a l’esdeveniment.

El 2020 no hi haurà pistes de gel

Com que no podem garantir un funcionament responsable de les pistes de gel amb motiu de la situació actual, aquest any renunciem, com a mesura excepcional, a les pistes de gel a las localitzacions de Berlín, Dresden i Münster. Agraïm la teva comprensió.

Compliment de l’etiqueta de tossir i esternudar

En tossir i esternudar, no et posis la mà davant de la boca i del nas, sinó que has de tossir o esternudar a la part interior del colze o en un mocador. Quan ho facis, mantén almenys un metre de distància amb altres persones i gira’t. Renta’t bé les mans de seguida.

Data protection
We, the Christmas Garden Deutschland GmbH (Registered business address: Germany), would like to process personal information with external services. This is not necessary for the use of the website, but allows us to interact even more closely with them. If desired, please make a choice:
We, the Christmas Garden Deutschland GmbH (Registered business address: Germany), would like to process personal information with external services. This is not necessary for the use of the website, but allows us to interact even more closely with them. If desired, please make a choice: