Les instal·lacions

Les noves instal·lacions de Els llums de Sant Pau

Torna la màgia del Nadal

Aquest any el Recinte Modernista de Sant Pau, joia arquitectura modernista Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, es va convertir en la majestuosa llar de més de 20 d’instal·lacions lumíniques impressionants i emocionants on l’atmosfera nadalenca es podia percebre en cada racó. 

“Benvinguts al Nadal” va ser la instal·lació que obria el recorregut que guiava als visitants fins a la plaça principal, passant per l’espectacular videomapping de “Temps de creure en el Nadal” que narrava la història del temps i la fe en el Nadal, fins a la “Pista de Gel”, una de les grans novetats de Els llums de Sant Pau d’aquesta edició, una pista de gel allotjada entre les parets modernistes del Recinte Modernista de Sant Pau.

Més de 20 instal·lacions

En aquesta edició tots els aspectes del Nadal van estar presents d’una manera o un altre. Des de l’amor i la generositat en “Un Nadal ple d’amor”, fins a la il·lusió dels regals en “Regals de Nadal”. Un homenatge a les tradicions catalanes, com el “El Tió“, i evocava l’essència del Nadal en “El núvol dels desitjos”, on els desitjos es convertien en estrelles resplendents.

Cada instal·lació estava dissenyada per a sorprendre els visitants sense deixar de costat en tot moment l’esperit nadalenc. Les 20 instal·lacions d’aquesta edició rebien als assistents amb tota mena de propostes lumíniques, des de llums dinàmiques com “Motius nadalencs” a les llums càlides de “Guspires del Nadal” que donaven un toc de màgia i confort nadalenc.