Les instal·lacions

Les noves instal·lacions de l’Univers de la Llum

Un concepte totalment nou

Els visitants de Els llums de Sant Pau es trobaran un concepte és totalment nou respecte l’edició de l’any anterior. El Recinte Modernista de Sant Pau es transformarà en tot un nou Univers amb més de 20 instal·lacions artístiques lluminoses i una nova experiència sensorial.

El concepte d’aquesta segona edició de Els llums de Sant Pau serà L’Univers de la Llum, un viatge pels misteris de l’espai: galàxies, estrelles i planetes. Els assistents podran gaudir d’una experiència nadalenca i immersiva amb projeccions a les façanes, estrelles, planetes lluminosos, instal·lacions interactives, música i altres efectes sonors evolvents.

Un planetari immersiu

Un dels espais més especials del recorregut de Els llums de Sant Pau serà L’Univers de la Llum, la instal·lacio que dona nom a la nova experiència d’aquest any. Els visitants tindran l’oportunitat d’endinsar-se en un planetari.

Mitjançant una entrada misteriosa, els assistents caminaran entre diferents planetes i viure en primera persona la sensació d’estar caminant a l’espai.

Aquest planetari també tindrà una banda sonora que transportarà al públic més enllà de la Via Làctia i podrà sentir-se flotant com un astronauta.

Plantes de Venus

Alguna vegada t’has imaginat de quin color son les plantes al planeta de Venus? Aquí te les pots inventar!

Plantes de Venus es una instal·lació espectacular plena de llums i colors on grans i petits podran jugar creant el seu propi univers. Es tracta d’una instal·lació orginal creada per l’estudi de Singapur DP Architects que es diu Rhizome House i es cortesia de Light Art Collection.

Més de 20 instal·lacions

La nova proposta de Els llums de Sant Pau amplia el recorregut respecte a l’any passat. A l’Univers de la Llum trobaràs més metres quadrats, nous espais habilitats del Recinte Modernista de Sant Pau. Una oferta ampliada amb aquest nou concepte.

Deixa’t encantar per més de 20 instal·lacions lluminoses individuals, enclavades en les diverses zones de la obra magna de Domènech i Muntaner.

Deixa’t captivar per les llums nadalenques de Barcelona.

Compra les teves entrades pels dies més buscats de la nova proposta de Els llums de Sant Pau ara mateix.