FAQ

Preguntes i respostes freqüents

Entradas

Les persones que tinguin la targeta d’acreditació de diversitat funcional podrán comprar entrada de diversitat funcional, que té un preu reduït La targeta d’acreditació de la discapacitat ha de presentar-se a manera de prova en la zona d’accés.

11/2009, del 6 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives: els organitzadors tenen dret a retornar als usuaris o espectadors l’import que hagin abonat en el cas que l’espectacle o l’activitat se suspengui o es modifiqui de manera essencial, i atendre les reclamacions per aquest motiu que siguin procedents, d’acord amb la legislació aplicable, tret dels casos en què s’hagi anunciat a cadascun dels usuaris o espectadors, d’una manera expressa i clara, que els organitzadors o titulars es reserven el dret de modificar la programació, o dels casos en què la suspensió o la modificació es produeixin un cop començat l’espectacle o l’activitat i siguin degudes a causes fortuïtes o de força major.

Entrades disponibles a la nostra tenda oficial, a MiTaquilla.com i altres canals de venda habituals.

Els següents suposats o col·lectius podran gaudir de la seva entrada amb preu reduït: 2 adults i 2 menors d’edat (pack 4 entrades), persones amb diversitat funcional, estudiants, majors de 65 anys i menors de 18 anys.

Els llums de Sant Pau és un esdeveniment especial que té lloc a Recinte Modernista de Sant Pau, motiu pel qual, lamentablement, les entrades diàries i anuals per a Recinte Modernista de Sant Pau no són vàlides.

Si us plau, tingues en compte que, amb motiu de l’esdeveniment, Recinte Modernista de Sant Pau tancarà a les 17.00 hores des del 22 de novembre de 2022 fins al 08 de gener de 2023. Després d’aquesta hora, l’accés amb entrades diàries i anuals no serà possible.

Informació general

El recorregut circular (no guiat) és una ruta predeterminada d’uns 1 quilòmetre de longitud. Depenent de la durada de l’estada i dels descansos, es triga entre 45 minuts i 1 hora. Per descomptat, et convidem a fer un descans pel camí perquè puguis admirar les llums fascinants, fotografiar aquesta inoblidable vetllada o provar les delícies nadalenques al pati, decorat de festa. Per descomptat, hi ha lavabos disponibles en el recinte.

Pots consultar més info sobre les Instal.lacions i el recorregut

Durant el recorregut n’hi ha una selecció d’especialitats nadalenques, amb menjar exquisit y begudes. L’oferta gastronòmica inclou tant plats dolços com salats. Més informació

Recomanem que vinguis en transport públic, ja que a l’àrea de Recinte Modernista de Sant Pau hi ha un nombre limitat d’aparcaments.

Tingues en compte que l’entrada a Els Llums de Sant Pau no inclou el transport públic.

Tots els camins estan dissenyats de tal manera que s’hi pugui circular amb cotxet.

Si us plau, tingues en compte que no està permès portar gossos (ni tan sols amb corretja) i altres animals dins del recinte de Els llums de Sant Pau. S’exclouen, per descomptat, els gossos d’assistència registrats oficialment (gossos guia, etc.).

Et convidem de tot cor a fotografiar les nostres instal·lacions. També pots portar un trípode, sempre i quan les imatges no tinguin un ús comercial. Estaríem encantats que captessis l’especial ambient de Els Llums de Sant Pau i que compartissis les teves impressions amb nosaltres a través d’Instagram i/o Facebook amb #elsllumsdesantpau.

Per desgràcia, les bicicletes no poden entrar en el recinte de Recinte Modernista de Sant Pau per raons de seguretat. Si us plau, tingues en compte que no hi ha aparcament per a bicicletes dins del recinte. Naturalment, pots aparcar la bicicleta a fora.

Si has perdut alguna cosa durant la teva visita a Els llums de Sant Pau, envia’ns un correu electrònic amb una descripció de l’objecte.

Els llums de Sant Pau estarà obert del 21 de novembre de 2022 al 14 de gener de 2023 entre les 17:30* i les 21.30 hores, quan començarà l’última sessió. El recinte tancarà a les 23:00. Els llums de Sant Pau estarà tancat els dies 24 i 31 de desembre de 2023 i el 5 de gener de 2024. Les taquilles romandran obertes des de les 17.15h a les 22h.

Per poder oferir-te l’experiència més agradable possible, hem limitat l’accés dels visitants a 30 minuts. Si us plau, presenta’t a l’hora d’accés que apareix a la teva entrada i accedeix dins de la mitja hora indicada. Exemple: Si has comprat una entrada per a les 18.00 hores, pots presentar-te a l’entrada entre les 18.00 i les 18.30 hores.

La guixeta romandrà oberte des de les 17:15 a les 22.00 hores. La darrera entrada a Els llums de Sant Pau i al recorregut circular és a les 21.30 hores. Si us plau, tingues en compte que, a partir de les 21.45 hores, el servei de seguretat informarà els visitants que encara es trobin al recorregut circular del tancament imminent de Els llums de Sant Pau a les 23.00 hores.

La visita de Els llums de Sant Pau no es cancel·larà i, per tant, no es retornarà el preu de les entrades en cas de pluja, vent, boira o qualsevol altra inclemència climatològica.

En cas que les condicions climatològiques siguin realment adverses, i impedeixin una visita de les instal·lacions amb un mínim garantit de seguretat per als visitants, es procedirà a cancel·lar per trams horaris. L’organització estudiarà la viabilitat de l’exhibició per sessions. En aquest supòsit, les entrades afectades es retornaran directament en les targetes amb les quals es va efectuar la compra.

Els Llums de Sant Pau és un esdeveniment a l’aire lliure. Si us plau, no oblidis portar roba impermeable i, si és necessari, un paraigua i sabates robustes.