Patrocini

Col·labora amb l’esdeveniment del Nadal a Barcelona

Més de 210.000 d’asistents de tots els públics

L’esdeveniment nadalenc de Barcelona Els llums de Sant Pau és la plataforma perfecta per a la teva companyia per a col·laboracions, patrocini i esdeveniments corporatius.

Més de 210.000 assistents van gaudir l’any passat de l’esdeveniment nadalenc de Barcelona. Entrades esgotades en la majoria de les seves sessions. Un esdeveniment únic que enguany amplia espais, més instal·lacions i un nou concepte, l’Univers de la Llum amb el qual promet repetir, com a mínim, l’èxit de l’any passat.

Un esdeveniment màgic transversal per a tota la família, des d’adults i nens, i en un recinte històric. Una joia arquitectònica barcelonina creada per Domènech i Muntaner, Patrimoni de la Humanitat parteixi la UNESCO, com és el Recinte Modernista de Sant Pau.

+210.000 visitants

+20 instal·lacions

+63 milions d’abast

Atenció personalitzada

Si estàs interessat a aconseguir més informació sobre les opcions de col·laboració i patrocini de Els llums de Sant Pau i totes les contraprestacions que podem oferir a la teva companyia, no dubtis a posar-te en contacte. El nostre responsable de patrocini t’atendrà personalment per a buscar les opcions més avantatjoses per a la teva marca.